FenixNordic

Skandinavisk Fintechfirma med base i København

Hos fenixNordic gøres pengeoverførsler og betalinger nemt for dig med muligheden for at administrere din konto online eller på din telefonen

Vores samarbejde med Currency Cloud

Vores omfattende samarbejdsaftale med The Currency Cloud BV. giver Jer mulighed for effektivt og sikkert at foretage overførsler over hele verden i mere end 40 valutaer. Du kender altid valutakursen i realtid og på grund af vores samarbejdsaftale kan vi tilbyde meget konkurrencedygtige priser. The Currency Cloud er 100% ejet af Visa Inc. 

Når du booker en handel, kender du det nøjagtige beløb du skal overføre uden uventede gebyrer, og dine betalinger sendes gennem de mest effektive og sikre ruter via vores internationale pengeoverførselsservice. Styrket af vores CEBA og SWIFT-deltagelse og verdensomspændende bankpartnere kan dine globale leverandører stole på, at de bliver betalt til tiden uden uventede gebyrer.
Derudover kan du gøre din forretning mere effektiv ved at automatisere din betalingsproces.
Dette kan blandt andet gøres ved hjælp af vores multi-betalings proces hvor du kan overføre til flere modtagere på tværs af adskillige valutær og lokationer gennem en simpel filoverførsel på Fenix Online-platformen.
Tilføj modtagerne ved hjælp af vores enkle Excel- og CSV-uploadværktøj. Alle modtageres bankoplysninger screenes og valideres i realtid, når de er tilføjet til platformen, hvilket sikrer, at betalinger altid når deres destination til tiden.

Samarbejde:

Vores betalings- og valutavekslingstjenester leveres af The Currency Cloud Ltd. The Currency Cloud Limited er autoriseret og reguleret af Financial Conduct Authority som en elektronisk pengeinstitution. (Reference nummer 06323311).

CurrencyCloud er en af de hurtigst voksende og velkapitaliserede FinTech virksomheder i verden. Visa, Google (GV) og BNP Paribas er alle blandt ejerkredsen.

Produkter og tjenester, der udføres af CurrencyCloud, vil være tydeligt markeret og kræve at modparter tilmelder sig ‘Terms of Business’ for The Currency Cloud Limited.

Interesseret i at høre mere?
Ring til os på + 45 44 22 22 20
eller send en mail på info@fenixnordic.com