FenixNordic

Skandinavisk Fintechfirma med base i København.

fenixNordic er startet af Christoffer Pind og Martin Bille, som har kendt hinanden siden de begge var en del af Team Danmark i hhv. vandski og badminton for 20 år siden. Siden er der løbet meget vand i åen og både ski og ketsjer er lagt på hylden.

Christoffer Pind startede sin erhvervskarriere i London hos Citi Bank i London hvor han primært hjalp store danske, finske og islandske virksomheder med at styre deres valutarisiko. Efter 6 år hos Citi Bank skiftede han til UBS London hvor han fokuserede på valutahandel med primært hollandske pensionskasser.


Efter 11 år i London har Christoffer i 6 år arbejdet for et større dansk pengeinstitut i København i en række stillinger. Før Christoffer blev Co-founder af fenixNordic var hans seneste stilling chef for valutarådgivining og salg til virksomheder og finansielle institutioner i Danmark. Derudover var han chef for strukturering af valutaoptioner og internationale Hedge-, Real Money fonde og Central Banker.


Martin Bille har i sin erhvervskarriere været ansat 15 år i et større dansk pengeinstitut i forskellige positioner i blandt andet Wealth Management og senest 5 år i valutaafdelingen. Her har han hjulpet alle typer og størrelse af virksomheder med identificering af valutarisiko, afdækning, optimering og handel med valuta. 

”Hos fenixNordic har jeg fået muligheden for at fortsætte og udvikle  dialogen med danske virksomheder på tværs af sektorer, brancher og geografi, og deraf præsentere danske virksomheder for en ny, smartere og billigere måde at håndtere overførsler, risiko og valuta på.”

Christoffer Pind
Co-Founder

Martin Bille
Co-Founder

Interesseret i at høre mere?
Ring til os på + 45 44 22 22 20
eller send en mail på info@fenixnordic.com